فراری ادعا می کند که لهستان پناهندگان را در مرز با بلاروس کشته است - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق
به گفته این فرد فراری، این قتل در میان هجوم مهاجران در مرز اتحادیه اروپا با بلاروس رخ داده است.
سربازی که در مینسک به دلیل آزار و اذیت پناهجویان توسط ورشو در بحبوحه بحران مهاجران در مرز با بلاروس، پست خود را ترک کرد و در مینسک ترک کرد، ادعا میکند که صدها پناهجو توسط محافظان لهستانی کشته شدهاند.
امیل چچکو در بیانیه ای که روز چهارشنبه در وب سایت کمیته تحقیقات بلاروس منتشر شد، گفت که او و همکارانش "شرکت در کشتارهای سازمان یافته در منطقه مرزی و نزدیک روستای سمیانوفکا" از ابتدای ژوئن سال گذشته در لهستان.
این سرباز که در لشکر 16 مکانیزه پومرانین لهستان خدمت می کرد، گفت که به طور منظم شاهد چنین رویدادهایی بوده و از کشته شدن بیش از 240 نفر آگاه بوده است. با این حال، او هیچ مدرکی برای حمایت از این ادعاها ارائه نکرد و چنین گزارش هایی حتی از سوی سازمان های لهستانی که به کسانی که در مرز بودند کمک نمی کردند، ارائه نشد.
در میان کشته شدگان پناهندگانی بودند که از مرز لهستان به آلمان رفتند، از جمله زنان و کودکان، و همچنین دو داوطلب که به خارجی ها کمک می کردند. پیام موجود در سایت را می خواند.
بر اساس این بیانیه، اجساد کشته شدگان به طور دسته جمعی در گودال هایی که به طور ویژه در مناطقی با جنگل های انبوه توسط نیروهای امنیتی لهستان آماده شده بود، انباشته شدند. باز هم هیچ مدرکی برای حمایت از این ادعاها به دست نیامد. با این حال، لهستان ورود خبرنگاران به منطقه مرزی را ممنوع کرده است.
در این بیانیه آمده است که در آنچه تلاش برای ایجاد شواهد عینی توصیف می شود، مقامات بلاروس از وزارت امور خارجه خواسته اند تا ساختارهای بین المللی مربوطه و نهادهای مجاز خاورمیانه و افغانستان را از طریق کانال های دیپلماتیک مطلع کند.
در دسامبر سال گذشته، کمیته مرزی بلاروس اعلام کرد که چچکو ترک کرده است. مقامات مینسک می گویند که او از لهستان گریخت زیرا با ورشو موافق نبود "سیاست در مورد بحران مهاجرت و ... رفتار غیر انسانی با پناهندگان."
چچکو مدت کوتاهی پس از نقل مکان به جمهوری شوروی سابق، در شبکه تلویزیونی دولتی بلاروس ATN ظاهر شد و ادعا کرد که در طول خدمت خود در خط مرزی، دو داوطلب لهستانی را دیده است که پس از آمدن به منطقه برای کمک به پناهجویان تیراندازی شده و کشته شدند. با این حال، سرباز فراری باز هم نتوانست مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه کند و گزارشی از مفقود شدن امدادگران وجود ندارد.
پس از خروج چککو، رسانه های لهستانی گفتند که داستان او، از جمله دو مورد مرگ ادعایی، بخشی از روایتی بود که بلاروس در جریان بحران مهاجران بر آن اصرار داشت. تادئوس گیچان، یک لابی گر در گروه فشار مرکز تحلیل سیاست اروپا، که توسط ناتو و ارتش ایالات متحده تأمین مالی می شود، مقامات را به استفاده از این سرباز برای اهداف تبلیغاتی متهم کرد.
مینسک پیش از این انگشت اتهام را به سوی ورشو به دلیل آزار و اذیت هزاران پناهجو، عمدتا از خاورمیانه، که در ماه های اخیر در مرز تجمع کرده اند، نشانه رفته بود. آژانس پناهندگان سازمان ملل همچنین نسبت به گزارشهایی ابراز نگرانی کرده است که ورشو در حال دفع افراد ناامیدی که به دنبال امنیت در این کشور هستند، تاکید کرده است که درخواست پناهندگی یک حقوق اساسی بشر است که هم در قوانین اتحادیه اروپا و هم در قوانین بینالمللی پناهندگان ذکر شده است.
در همین حال، مقامات لهستان به گزارشهایی مبنی بر خشونت ادعایی بلاروس اشاره کردند و دولت این کشور را به سازماندهی عمدی این بحران برای اجرای این بحران متهم کردند. "جنگ ترکیبی" با راه اندازی پروازها از کشورهای آشفته و آوردن پناهجویان به مرز.
الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس این اتهامات را رد کرد و تاکید کرد که مینسک دیگر قادر به جلوگیری از فشار افرادی که قصد عبور از آن را دارند به دلیل اثرات تحریم های اعمال شده بر این کشور توسط بروکسل نیست. با این حال، رهبر در مصاحبه ای در ماه نوامبر اذعان کرد که برخی از کارکنان او ممکن است به پناهندگان کمک کنند تا به طور غیرقانونی به لهستان بروند. با این حال، او گفت که ارزش بررسی ندارد.
[ad_2]