چگونه به واقعی پد تایلندی

نسخه های معاصر به ویژه در ایالات متحده تمایل به سمت بزرگ عطر و طعم بیشتر گرمای بیشتر نمک بیشتر اسیدی و بالاتر

توسط HALOHEKAYATHA در 26 فروردین 1399

نسخه های معاصر به ویژه در ایالات متحده تمایل به سمت بزرگ عطر و طعم بیشتر گرمای بیشتر نمک بیشتر اسیدی و بالاتر از همه بیشتر شیرینی از Phibunsongkhram ظریف دیپلماتیک ظرف. بد بو و یا تخمیر مواد تشکیل دهنده مانند میگو خشک و شور تربچه اغلب تماس گرفته شده به عقب و یا جایگزین شده با سس سویا و یا نمک. اما حتی در تایلند, منطقه ای و مذهبی رژیم غذایی معنی ندارد و تنها "معتبر" پد تایلندی دستور العمل وجود دارد. بیشتر گوشتخوار شمالی می افزاید: گوشت خوک زمین در حالی که بودایی تایلند آماده نور وگان نسخه حذف alliums و چیلس بیش از حد.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب