ماهی حلوا (زبیدی) از نظر ارزش غذایی و کیفیت گوشت بسیار عالی و درجه یک است، به طوری که به ممتاز ترین و گرانترین ماهی در بین مردم ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس مشهور است. گوشت آن به راحتی فیله شده و از استخوان جدا میشود. به راحتی هضم میشود و مواد مغذی آن به سرعت جذب بدن میشوند. این ماهی دارای گوشت سفید با میزان چربی متوسط، طعم بینظیر و استخوان کم بوده و با افزایش اندازهی ماهی، کیفیت گوشت و طعم آن افزایش مییابد. حلوا سفید را در چهارفصل میتوان به صورت تازه مصرف نمود. دارای استخوان و خارهای کم، نرم و غیر آزاردهنده است. استخوان و تیغهای این ماهی در قسمتهای مرکزی است که به سهولت جدا میشوند. میزان دور ریز حلوا سفید نیز بسیار کم است. معرفی ماهی حلوا
مقالات مشابه
- اوکراین میگوید ویدیوی ویروسی از مهاجران که تیراندازی شدهاند جعلی است - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق
- با حداکثر سرعت دویدن هر گونه ایده هایی برای باز کردن قفل آیفون 8+ نوشته اصلی فعال در تینگ (با حداکثر سرعت دویدن MVNO)
- کرملین طرح هایی را برای لنین در میدان سرخ فاش می کند - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق
- کانون اعتباری داده ها تنها برنامه های
- دودی ساندویچ ماهی قزل آلا
- فرمانده گارد ملی پس از تیراندازی دسته جمعی استعفا داد - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق
- کلاهبرداری Shield برنامه
- نه دریافت تماس/اس ام اس از برخی از سایت های آنلاین
- بسیار گیج کننده
- کفش - آفلند