ماهی حلوا (زبیدی) از نظر ارزش غذایی و کیفیت گوشت بسیار عالی و درجه یک است، به طوری که به ممتاز ترین و گرانترین ماهی در بین مردم ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس مشهور است. گوشت آن به راحتی فیله شده و از استخوان جدا میشود. به راحتی هضم میشود و مواد مغذی آن به سرعت جذب بدن میشوند. این ماهی دارای گوشت سفید با میزان چربی متوسط، طعم بینظیر و استخوان کم بوده و با افزایش اندازهی ماهی، کیفیت گوشت و طعم آن افزایش مییابد. حلوا سفید را در چهارفصل میتوان به صورت تازه مصرف نمود. دارای استخوان و خارهای کم، نرم و غیر آزاردهنده است. استخوان و تیغهای این ماهی در قسمتهای مرکزی است که به سهولت جدا میشوند. میزان دور ریز حلوا سفید نیز بسیار کم است. معرفی ماهی حلوا
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- اسباب بازی موظف است در کسب و کار شما تأثیر بگذارد
- افزایش اعتماد به نفس در زنان با چند راهکار ساده
- ترفند های زندگی و خانه داری - ترفند های هوشمند
- به گزارش RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق، ایالات متحده تغییری را در طرح گروه ناوهای هواپیمابر در پس زمینه بحران اوکراین فاش کرد.
- کتاب ترید ارز دیجیتال و فارکس - امیدینو.ترید
- Netgear AC797S پشت پوشش باتری
- پیپت آزمایشگاهی چیست؟
- ویروس شناس علائم اولیه "ضعف" نوع Omicron - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق را توضیح می دهد.
- راز لزبین فاش شد: مواد شیمیایی برای سکس عالی.