بر اساس دادههای جمعآوریشده در سن مارینو، واکسن اسپوتنیک وی کووید ساخت روسیه اثربخشی طولانیمدت بالایی را نشان داده است. سکته مغزی حدود 80 درصد در برابر بیماری شش تا هشت ماه پس از استفاده باقی می ماند.
این داده ها روز چهارشنبه توسط صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه (RDIF)، صندوق ثروت دولتی که بودجه توسعه واکسن را تامین می کند، فاش شد.
ارزیابی اثربخشی واکسن بر اساس تجزیه و تحلیل تجربه واقعی به دست آمده در جمهوری سن مارینو است. حدود 70 درصد از جمعیت ریز ایالت با جمعیت 34000 نفر واکسن روسی دریافت کرده اند.
ادامه مطلب
"داده ها بر اساس تعداد افراد آلوده به کووید در سان مارینو در نوامبر 2021 است. اثربخشی بر اساس داده های به دست آمده از بیش از 18600 نفر که حداقل پنج ماه قبل از نوامبر به طور کامل با اسپوتنیک V واکسینه شده بودند محاسبه شد." در بیانیه RDIF می گوید.
تجزیه و تحلیل نشان می دهد که واکسن کوتاه است 80 درصد در برابر عفونت کروناویروس شش تا هشت ماه پس از دوز دوم موثر است. میزان بستری شدن در بیمارستان در میان آن دسته از سامریانی که با اسپوتنیک V واکسینه شده اند بسیار پایین است، با "فقط 0.75 در هر 1000 نفر" در طول کمپین واکسیناسیون انبوه از فوریه تا نوامبر 2021 در بیمارستان به پایان می رسد. این درصد بیش از دو برابر کمتر از هر واکسن دیگری است که در کشور استفاده می شود.» توسط RFID ذکر شده است.
اثربخشی اسپوتنیک وی برای 6 تا 8 ماه بسیار بالاتر از اثربخشی رسمی منتشر شده واکسنهای mRNA است. صندوق را اضافه کرد.
مطالعات متعدد نگرانیهایی را در مورد کاهش اثربخشی واکسنهای mRNA ایجاد کردهاند، بهویژه Pfizer آمریکایی در یک دوره زمانی طولانی عملکرد بسیار ضعیفی داشته است. بر اساس مطالعهای که توسط خود فایزر تأمین مالی شده و در مجله پزشکی برجسته Lancet منتشر شده است، این پریک در ماه اول پس از واکسیناسیون کامل 88 درصد اثربخشی را نشان داد که پس از 5 ماه به 47 درصد کاهش یافت. این مطالعه بر اساس تجزیه و تحلیل مقدار زیادی از داده های جمع آوری شده در طول کمپین های واکسیناسیون در ایالات متحده است.
یک واکسن رقیب mRNA، کووید-۱۹، که توسط مدرنا، یکی دیگر از شرکتهای آمریکایی راهاندازی شد، به وضوح اثربخشی طولانیمدت بهتری نسبت به واکسن فایزر نشان داده است. طبق ادعای خود این شرکت، این پریک شش ماه پس از واکسیناسیون کامل 93 درصد موثر باقی می ماند، در حالی که اثربخشی واکسن اولیه 94 درصد بود.
این تخمین ها توسط تحقیقات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) تایید شده است. این مطالعه نشان داد که اثربخشی فایزر در دوره 120 روزه پس از واکسیناسیون از 91 درصد به 77 درصد کاهش یافته است، در مقایسه با واکسن مدرنا که در همان دوره از 93 درصد به 92 درصد کاهش یافته است.
با این حال، تجزیه و تحلیل اثربخشی تصاویر mRNA در یک دوره زمانی طولانی به نتایج هشدار دهنده ای منجر شده است. طبق مطالعه ای که بر اساس داده های نزدیک به 800000 کهنه سرباز آمریکایی و منتشر شده در مجله Science در اوایل این ماه، هر دو شرکت Pfizer و Moderna کاهش قابل توجهی در کارایی در یک دوره هفت ماهه نشان دادند. در حالی که اثربخشی در برابر این بیماری برای Moderna حدود 89٪ و برای Pfizer 87٪ بود، اما تا سپتامبر به ترتیب به 58٪ و 43٪ کاهش یافت.
برای دریافت مطالبی که رسانه های جمعی به شما نمی گویند، در خبرنامه RT مشترک شوید.
[ad_2]
مقالات مشابه
- LGL16C خوش شانس موضوع را با شماره گیری با استفاده از Google Voice
- Has H20 ever considered PayPal as payment option?
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- روسیه به ادعاهای ایالات متحده مبنی بر "پرچم دروغین" پاسخ داد - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق
- این 10 هک شما را (r) اسباب بازی (به نظر میرسد) شبیه {یک حرفهای} میکند}
- <h1>ثبت اولین شرکت دانش بنیان</h1>
- هزینه زندگی در مالزی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چگونه مصرف کولر گازی را کاهش دهیم
- تفاوت MBR و GPT در هنگام پارتیشن بندی هارد