Oaxacan سیاه و خال سس و Enmoladas

Enmoladas with Oaxacan Black Mole Sauce (Mole Negro)
این غنی و معطر سس است که کار فشرده بیت آن دسته تا به راحتی و به خوبی یخ. سهام!کوئنتین بیکن

Oaxacan سیاه و خال سس (مول Negro)

راز این خط و خال را در زمین-سیاه و رنگ و عطر و طعم پیچیده: عمیقا برشته و سرخ شده مواد تشکیل دهنده. شما نمی خواهید برای سوزاندن آنها را به طور کامل اما شما باید نزدیک آمد. فرایند وقت گیر است بنابراین فکر می کنم دو بار قبل از پوسته پوسته شدن پایین; فوق العاده مول نگه می دارد و در فریزر.

تجهیزات

Oaxacan سیاه و خال سس (مول Negro)

با 25 مواد تشکیل دهنده این معتبر Oaxacan سیاه و خال است که یک آشپزخانه پروژه متعهد ترین دوستداران غذاهای مکزیکی.

عملکرد: باعث می شود 14 فنجان

زمان: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد تشکیل دهنده

  • 1 فنجان روغن نباتی
  • 4 ancho چیلس (3½ oz.), کشت
  • 6 chilhuacle negro چیلس (3½ اونس.) (یا جایگزین cascabel) کشت
  • 3 pasilla چیلس (13/4 oz.), کشت
  • 23 فنجان دانه کنجد سفید
  • 1 قاشق غذاخوری. به علاوه 1 قاشق چایخوری. نمک حلال تقسیم به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز
  • 14 فنجان خشک مرزنگوش مکزیکی
  • 1 قاشق چایخوری. آویشن خشک شده
  • 14 قاشق چایخوری. کل فلفل شیرین توت
  • 6 کل فلفل سیاه
  • 3 کل میخک
  • 3-در. چوب دارچین
  • 1 پیاز زرد متوسط درشت خرد شده (1¼ فنجان)
  • 6 متوسط حبه سیر پوست کنده
  • 34 فنجان کل بادام
  • 14 فنجان ماریا مکزیکی کوکی ها و یا جایگزین animal crackers
  • 6 اونس. رسیده plantains پوست کنده و درشت خرد شده (1 فنجان)
  • 1 متوسط, سیب, توپودری و برش 1-در. مکعب (1 فنجان)
  • 2 34 اونس است. آناناس تازه و پوست کنده توپودری و برش 1-در. مکعب (1/3 فنجان)
  • 34 فنجان کشمش
  • 2 13 فنجان رم گوجه فرنگی درشت خرد شده
  • 2 خشک برگ های آووکادو
  • 12 فنجان شکر به علاوه موارد بیشتر به عنوان مورد نیاز
  • 7 اونس. Oaxacan شکلات ریز خرد شده (1 فنجان)
  • 4 12 فنجان مرغ سهام

دستورالعمل

  1. به یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به اضافه کردن روغن. هنگامی که روغن داغ است اضافه کردن ancho, chilhuacle نگرو و pasilla چیلس و سرخ تبدیل غالبا تا زمانی که برشته و ترد 5-7 دقیقه. غیرفعال کردن گرما و انتقال چیلس به دندانه دار کردن سیم تا کاملا خنک شود. انتقال نفت به دولایه فنجان اندازه گیری و خود را کنار بگذارند.
  2. در یک قابلمه متوسط را 8 فنجان آب را به جوش آورد. اضافه کردن chiles, غیرفعال کردن گرما پوشش را کنار بگذارند و تا چیلس هستند هیدراته و نرم حدود 30 دقیقه.
  3. به کتری ریخته گری آهن و روی حرارت متوسط اضافه کردن دانه های کنجد و 1 قاشق چای خوری نمک و آشپزی, تکان دهنده اغلب تا زمانی که تست حدود 2 دقیقه است. انتقال دانه به یک کاسه متوسط و خود را کنار بگذارند. به دیگچه اضافه کردن پونه کوهی, آویشن, فلفل شیرین, فلفل, میخک و چوب دارچین و آشپزی, تکان دهنده اغلب تا معطر در مورد 5 دقیقه. انتقال مخلوط به ملات و دسته هاون ساییدن تا زمین ریز و کنار بگذارید. به کتری اضافه کردن پیاز و سیر. طبخ, تکان دهنده اغلب تا زمانی که به آرامی سوخته بیش از همه در حدود 10 دقیقه است. انتقال به کاسه با دانه های کنجد و خود را کنار بگذارند.
  4. به کتری را روی حرارت متوسط اضافه کردن ½ فنجان از این سایت متعلق به نفت است. هنگامی که داغ سرخ مواد زیر به صورت جداگانه تا هر عمیقا تست و معطر: بادام (حدود 5 دقیقه) کوکی ها (2-3 دقیقه), سایه (4-6 دقیقه) اپل (3-5 دقیقه) آناناس (5-7 دقیقه) و کشمش (2-3 دقیقه). استفاده از یک قاشق چاک دار برای انتقال همه آنها را به یک بزرگ دولایه کاسه به عنوان آنها به پایان رسید. را کنار بگذارند.
  5. به یک ماهی تابه روی حرارت متوسط گوجه فرنگی را اضافه کنید و ½ فنجان آب است. را به بجوش و خروش آمدن پوشش و طبخ تا زمانی که گوجه فرنگی نرم 10-12 دقیقه است. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
  6. استفاده از یک قاشق چاک دار برای انتقال چیلس به مخلوط کن اضافه کنید 1½ فنجان خود را غوطه ور شدن مایع است. مخلوط تا صاف. جای خوب مش صافی بیش از یک کاسه بزرگ و با تصویب شیلی مخلوط از طریق آن با فشار دادن بر روی مخلوط با پشت یک ملاقه یا کفگیر سیلیکونی برای رسیدن به یک خوب purée. دور از هر گونه مواد جامد است که باقی می ماند.
  7. انتقال صافی به یک دوم کاسه متوسط. به همان ماشین مخصوص مخلوط کردن, اضافه کردن دانه کنجد, پیاز, سیر, زمینی, ادویه مخلوط, بادام, کوکی ها, سایه, سیب, آناناس و کشمش. اضافه کردن 1 فنجان آب سرد و سپس مخلوط تا صاف. تصویب این مخلوط از طریق صافی و همچنین دور از هر گونه مواد جامد است که باقی می ماند.
  8. انتقال صافی به یک سوم متوسط کاسه. به همان ماشین مخصوص مخلوط کردن, اضافه کردن گوجه فرنگی با آب و مخلوط تا صاف. تصویب گوجه فرنگی پوره سیب زمینی از طریق صافی و همچنین دور از هر گونه مواد جامد.
  9. به یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط اضافه کردن باقی مانده ½ فنجان روغن. هنگامی که روغن داغ است اضافه کردن رب شیلی و طبخ بدون اخلال تا شامپانی در مورد 5 دقیقه. هم بزنید در دانه و ادویه مخلوط و سپس به پخت ادامه دهید 5 دقیقه بیشتر. هم بزنید در گوجه فرنگی پوره سیب زمینی را به بجوش و خروش آمدن و سپس اضافه کردن آووکادو برگ و شکر و شکلات و باقی مانده 1 قاشق غذا خوری نمک. ادامه پخت و پز در یک بجوش و خروش آمدن, گاه تکان دهنده تا شکلات کاملا ذوب 8-10 دقیقه. هم بزنید در سهام مرغ را مول بازگشت تا به جوش و سپس فصل را با نمک اضافی و یا قند به عنوان مورد نیاز است. استفاده بلافاصله و یا انتقال گلدان به حمام یخ سرد به سرعت انتقال به ظروف مهر و موم شده و در یخچال به مدت 1 هفته یا فریزر تا 3 ماه.

Enmoladas

Oaxaca نسخه enchiladas enmoladas دقیقا به عنوان نام نشان می دهد: enchiladas ساخته شده با خط و خال. و آنها شاید بهترین راه برای استفاده مانده و خال و چیپس.

Enmoladas

Oaxaca نسخه enchiladas enmoladas
دقیقا به عنوان نام نشان می دهد: enchiladas
ساخته شده با خط و خال. و آنها شاید بهترین
راه برای استفاده مانده و خال و چیپس.

عملکرد: خدمت 4

زمان: 15 دقیقه

مواد تشکیل دهنده

  • دوازده 6 اینچ چیپس
  • 5 فنجان مول نگرو
  • ½ فنجان روغن نباتی

دستورالعمل

  1. مجموعه دولایه, صفحه گرامافون توسط اجاق گاز است. در کمل یا کتری را روی حرارت متوسط نان تست دوازده 6 اینچ چیپس تا انعطاف حدود یک دقیقه در هر طرف. در یک کتری متوسط روی حرارت کم آوردن 5 فنجان مول نگرو به بجوش و خروش آمدن. در یک دیگچه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا حرارت ½ فنجان روغن نباتی. هنگامی که روغن داغ است, استفاده از انبرک به شیب هر ترتیلا در روغن تا زمانی که آن را شروع به ترد در امتداد لبه و سپس بلافاصله و به طور خلاصه شیب نان ذرت مکزیکی در مول به کت. ریختن (فولد) نان ذرت مکزیکی در نیمه دو بار به شکل یک مثلث و سپس انتقال به صفحه گرامافون. در ادامه با باقی مانده چیپس نم نم باران enmoladas با برخی از باقی مانده خط و خال و سپس بالا با هم پاشیده adriano نقاشی با آبرنگ روی گچ نازک سفید و پیاز و گشنیز. خدمت گرم است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>