دستباف رشته فرنگی رامش

این محلول قلیایی به نام kansui است چه رشته فرنگی رامش خود را مشخصه chewiness. Kansui دشوار است برای پیدا کردن بنابراین ما به یک جایگزین—جوش شیرین پخته شده است که در فر برای افزایش آن قلیایی—اینجا. مطمئن باشید که برای تهیه این پیش رو است. همچنین, اگر شما می خواهم به رشته سنتی عمیق رنگ زرد اضافه کردن کمی ریبوفلاوین. (این سرچشمه از زمانی که ماکارونی سازندگان با استفاده از این ماسک رنگ تیره تر از آرد کمتر تصفیه شده.) رامش بسیار خشک کن خمیر از تخم مرغ ماکارونی. در ابتدا خمیر خواهد شد ناهموار و کثیف. آیا نمی دهد تا! به عنوان مخلوط کرده و اجرا از طریق دستگاه پاستا آن را به تدریج گرد هم می آیند به شکل یک ابریشمی زیبا خمیر.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>