مرغ کبابی با ترخون-خردل سرکه

ارسال شده توسط Kalyn دنی در 17 ژوئن 2020

مرغ کبابی با ترخون-خردل سرکه است که ترخون طعم را دوست دارم, و اگر شما اجازه دهید این مرغ marinate در تمام طول روز آن را حتی بیشتر عطر و طعم!

پین مرغ کبابی با ترخون-خردل و سرکه را به آن را امتحان کنید بعد!

Grilled Chicken with Tarragon-Mustard Marinade shot of grilled chicken on serving plate

این یک وحشی بهار در یوتا با آب و هوای سرد و باد و حتی برف در ماه ژوئن! من از دست دادن برخی از بوته خیار بنابراین من خیلی خوشحالم که من دیگر گیاهان باغ در حال ساخت آن است. و در این سال من به برخی از گیاهان است که کاملا پر رونق! یکی از آنها این است که من انبوه, فرانسوی, ترخون گیاهی است که الهام بخش من برای ایجاد این مرغ کبابی با ترخون-خردل سرکه و گرفتن عکس برای یک مدت طولانی سر رسیده عکس به روز رسانی!

این دستور یک پسر عموی به رزماری خردل مرغ گریل شده که محبوب در خانواده و همچنین در وبلاگ, اما با استفاده از خرد فرانسوی ترخون به جای رزماری در سرکه می دهد دستور العمل های کاملا متفاوت و تاب است. من تازه قدردانی من برای ترخون فرانسوی در تابستان گذشته وقتی که من ساخته شده کلم بروکلی و گل کلم سالاد با پنیر فتا و ترخون سرکه بریزید و این مرغ گریل شده با رایحه ترخون طعم به یاد من دوباره چقدر من واقعا دوست دارم ترخون!

تازه ترخون دارای عطر و طعم متمایز است که نیازی به تکرار توسط خشک ترخون و اگر این اولین بار است که تلاش ترخون تازه من ممکن است کمی کمتر است. اما اگر شما یک تایید ترخون فن این است که یک دستور العمل که در آن طولانی خواباندن زمان واقعا دم مرغ با ترخون طعم.

چه فرانسوی ترخون طعم بود ؟

فرانسوی, ترخون دارای عطر و طعم است که تا حدودی شبیه به ریحان با اما با بیشتر طعم شیرین بیان یادداشت و آن را قوی تر از ریحان بنابراین شما فقط نیاز به یک مقدار کوچک ترخون تازه خرد شده برای اضافه کردن مقدار زیادی از عطر و طعم به یک دستور غذا. ترخون به خوبی می رود با مرغ, تخم مرغ, ماهی و سبزیجات چند اما در چند سال گذشته من متوجه شده ام آشپز خلاق هستند و ترکیب آن با بسیاری از چیزهای بیشتر.

اگر چه شما لازم نیست که در فضای باز جلو پنجره ؟

این مرغ را می توان به راحتی پخته شده در اجاق گاز-top تابه گریل را با پشته (لینک های وابسته) و یا حتی یک گریل جورج فورمن (لینک های وابسته) اگر شما لازم نیست که در خارج کوره. به یاد داشته باشید جورج فورمن کوره آشپز هر دو طرف در همان زمان پس از زمان پخت کمتر خواهد بود.

Grilled Chicken with Tarragon-Mustard Marinade process shots collage

چگونه می توان مرغ کبابی با ترخون-خردل و سرکه:

(پایین برای دستور العمل کامل با اطلاعات تغذیه ای.)

  1. در اینجا یک عکس از دوست داشتنی, فرانسوی, ترخون که در حال رشد مانند علف هرز در حال حاضر در باغ گیاه! اگر شما در حال چیدن tarrgon از باغ شستشو و چرخش خشک و یا خشک با حوله کاغذی.
  2. ریز ریز کردن تا به اندازه کافی ترخون را به دو قاشق غذا خوری (یا شاید کمی کمتر اگر شما یک ترخون تازه وارد.)
  3. ماهوت پاک کن زدن با هم خردل و آب لیمو و سیر و ترخون خرد شده و روغن زیتون و سنبله و ادویه (لینک های وابسته) را داشتم.
  4. وضعیت مرغ برای حذف چربی و قطعات نامطلوب و ایجاد شکاف در مرغ. (من به اشتراک گذاشته روش برای برش نازک شکاف در سینه مرغ را در پست من در مورد چگونگی ساخت آبدار سینه مرغ گریل شده. شما ممکن است بخواهید به خواندن که اگر شما آن را دیده نمی.)
  5. اجازه دهید مرغ marinate 6 تا 8 ساعت (یا بیشتر) اگر شما می توانید برای دریافت کامل تاثیر ترخون طعم در سرکه.
  6. وقتی که آن زمان به طبخ تخلیه مرغ و اجازه دهید آن را به دمای اتاق در حالی که شما اسپری کوره با نچسب کباب اسپری و گرما به بالا است.
  7. به خوبی criss-متقابل, علائم کوره ذخیره کردن سینه مرغ در قطر به کوره اسلاید. (به نوبه خود حرارت پایین به بالای متوسط به بالا زمانی که شما با قرار دادن مرغ در.)
  8. بعد از حدود 4 دقیقه بلند یک تکه مرغ برای بررسی علائم کوره. اگر شما آنها را ببینید چرخش مرغ 90 درجه به دریافت criss-cross علائم در سمت بالا.
  9. طبخ حدود 4 دقیقه یا تا زمانی که دوم مجموعه ای از علائم کوره نشان می دهد در سمت بالا.
  10. و سپس به نوبه خود و طبخ در دوم سمت حدود 4-6 دقیقه یا تا زمانی که مرغ احساس می کند اما سخت نیست به لمس است و به خوبی browned.
  11. برای بهترین نتایج استفاده از یک لحظه خواندن دماسنج گوشت (لینک های وابسته) و طبخ مرغ تا زمانی که آن می رسد 165F/75 C.
  12. واقعی زمان پخت متفاوت خواهد بود بسته به نوع کوره حرارت اما من پخته شده مرغ در عکس 14 دقیقه در متوسط به بالا بیشتر از زمان.
  13. خدمت گرم است.

Grilled Chicken with Tarragon-Mustard Marinade close-up photo

آن را به یک وعده غذایی:

خدمت مرغ کبابی با ترخون-خردل سرکه با مخلفات مانند مارچوبه کبابی با پنیر پارمسان یا بوداده سالاد گل کلم برای کم کربوهیدرات وعده غذایی.

بیشتر مرغ گریل شده برای تابستان شام:

بسیار یونانی مرغ گریل شده
مرغ کبابی با سرکه بالزامیک
کبابی Fusion مرغ از Kalyn آشپزخانه
مرغ گریل شده با لیمو کیپر و پونه کوهی از Kalyn آشپزخانه

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم:

  • 4 بدون استخوان بدون پوست سینه مرغ

ترشی مواد لازم:

  • 2 T ترخون تازه خرد شده
  • 2 T خردل دیژون
  • 1 تی آب لیمو تازه
  • 1 قاشق چایخوری. سیر خرد یا سیر پوره
  • 1 قاشق چایخوری. سنبله ادویه (یادداشت کنید)
  • 1/3 فنجان روغن زیتون

دستورالعمل

  1. تر و تمیز و تمام چربی های قابل مشاهده و تاندون ها از سینه مرغ. (من می خواهم به تر و تمیز قطعه مرغ به یک نسبتا یکنواخت شکل, صرفه جویی در این یادداشت به مرغ سهام.)
  2. برش کوچک را از وسط شکاف پایین طول هر قطعه مرغ مراقب باشید به قطع بیش از حد عمیق است.
  3. شستن ترخون و خشک با حوله کاغذی و ریز ریز کردن ترخون بسیار ریز.
  4. ترکیب خردل, آب لیمو, سیر, میخ چاشنی, ترخون خرد شده و روغن زیتون و ماهوت پاک کن زدن با هم.
  5. قرار داده و مرغ را به کیسه Ziploc یا تخت ظرف پلاستیکی با یک ضربه محکم و ناگهانی در درب بریزید و سرکه مواد تشکیل دهنده بیش از.
  6. اجازه دهید آن بخیسانید و در یخچال بگذارید 6-8 ساعت است.
  7. به طبخ اسپری گاز یا کوره زغال چوب با نچسب اسپری و سپس کوره پیش گرم به بالا است. (شما فقط می توانید دست خود را نگه دارید وجود دارد چند ثانیه در این دما.)
  8. اجازه دهید مرغ آمدن به دمای اتاق در حالی که کوره گرم.
  9. به خوبی criss-متقابل, علائم کوره ذخیره کردن سینه مرغ در قطر به کوره اسلاید. (من به نوبه خود درجه حرارت پایین به کمی بالاتر از متوسط به بالا زمانی که علائم کوره برای اولین بار شروع به نشان می دهد.)
  10. پس از حدود 4 ساعت (و یا زمانی که شما می بینید علامت کوره) چرخش مرغ 90 درجه به دریافت مجموعه دوم از علائم.
  11. طبخ حدود 4 دقیقه بیشتر در طرف اول (تا دوم علائم نشان می دهد) و سپس به نوبه خود و طبخ 6-8 دقیقه در طرف دوم.
  12. مرغ انجام شده است زمانی که آن را احساس می کند اما سخت نیست به لمس است و به خوبی browned.
  13. واقعی زمان پخت متفاوت خواهد بود بسته به نوع کوره حرارت اما من پخته شده مرغ در عکس 15 دقیقه در متوسط به بالا بیشتر از زمان.
  14. خدمت گرم است.

یادداشت

من یک فن بزرگ از سنبله و ادویه (لینک های وابسته) اما شما می توانید با استفاده از هر ادویه مخلوط که خوب در مرغ.

دستور العمل ایجاد شده توسط Kalyn.

اطلاعات تغذیه:

عملکرد:

4

اندازه خدمت:

1
مقدار در هر وعده: کالری: 365کل چربی: 11gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 0gاشباع نشده چربی: 18 گرمکلسترول: 102mgسدیم: 672mgکربوهیدرات: 2 گرمفیبر: 1 گرمشکر: 0gپروتئین: 38g

اطلاعات مربوط به تغذیه است که به طور خودکار محاسبه می شود با دستور العمل پلاگین استفاده میکنم. من یک متخصص تغذیه و نمی تواند تضمین 100% دقت از متغیرهای بسیاری بر این محاسبات است.

Grilled Chicken with Tarragon-Mustard Marinade square image of chicken on serving plate

رژیم غذایی کم کربوهیدرات / پایین-Glycemic Diet / رژیم غذایی ساحل جنوبی پیشنهادات:
مرغ کبابی با ترخون-خردل سرکه یک غذای اصلی برای هر فاز اصلی رژیم غذایی ساحل جنوبی و یا هر نوع دیگر از کم کربوهیدرات در برنامه غذایی از جمله سرخپوشان.

پیدا کردن دستور العمل های بیشتر مثل این یکی:
استفاده از دستور العمل های کباب برای پیدا کردن دستور العمل های بیشتر مثل این یکی. با استفاده از دستور العمل های رژیم غذایی نوع عکس صفحات اول برای پیدا کردن دستور العمل های بیشتر مناسب برای خاص برنامه. شما همچنین ممکن است مانند به دنبال Kalyn آشپزخانه در Pinterest برای دیدن تمام دستور العمل های خوب من به اشتراک گذاری وجود دارد.

یادداشت های تاریخی برای این دستور غذا
مرغ کبابی با ترخون-خردل, سرکه برای اولین بار ارسال شده در سال 2012 زمانی که من تا به حال تعداد زیادی از ترخون در باغ گیاه. این دستور العمل به روز شد با عکس های بهتر و بهبود یافته در ژوئن 2020 زمانی که فرانسه از ترخون پر رونق بود در خانه جدید!

Grilled Chicken with Tarragon-Mustard Marinade Pinterest image

ما یکی از شرکت کنندگان در خدمات آمازون LLC همکاران برنامه وابسته به تبلیغات برنامه طراحی شده برای ارائه یک معنی برای ما برای به دست آوردن هزینه ها با لینک دادن به Amazon.com و سایت های وابسته. به عنوان یک آمازون کاردانی من کسب درآمد از مقدماتی خرید.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>