انجیر و فندق Potica

این اسلوونیایی دسر سنتی عید پاک, درمان اقتباس از یک دستور از رمانا Bohinc از بلد جزیره Potičnica نانوایی. اگر زمان اجازه می دهد تا اجازه خورشتی انجیر استراحت برای یک شب و یا دو در یخچال—آنها بیشتر معطر که در راه است. Potica (poh–TEE–tsa) است که به طور سنتی پخته شده در یک دست شیاردار سفال لوله پان به نام potičnica (po-teech-nee-tsa) اما نچسب فلزی Bundt pan فقط خوب کار می کند; اگر شما اتفاق می افتد به یکی از سابق (که گاهی اوقات تبدیل می شود تا در eBay) اضافه کردن 5 دقیقه به زمان پخت.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.rushrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>