معرفی ماهی حلوا

ماهی حلوا (زبیدی) از نظر ارزش غذایی و کیفیت گوشت بسیار عالی و درجه یک است، به طوری که به ممتاز ترین و گرانترین

توسط HALOHEKAYATHA در 3 اسفند 1400

ماهی حلوا (زبیدی) از نظر ارزش غذایی و کیفیت گوشت بسیار عالی و درجه یک است، به طوری که به ممتاز ترین و گرانترین ماهی در بین مردم ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس مشهور است. گوشت آن به راحتی فیله شده و از استخوان جدا می‌شود. به راحتی هضم می‌شود و مواد مغذی آن به سرعت جذب بدن می‌شوند. این ماهی دارای گوشت سفید با میزان چربی متوسط، طعم بی‌نظیر و استخوان کم بوده و با افزایش اندازه‌ی ماهی، کیفیت گوشت و طعم آن افزایش می‌‌یابد. حلوا سفید را در چهارفصل می‌توان به صورت تازه مصرف نمود. دارای استخوان و خارهای کم، نرم و غیر آزاردهنده است. استخوان و تیغ‌های این ماهی در قسمت‌های مرکزی است که به سهولت جدا می‌شوند. میزان دور ریز حلوا سفید نیز بسیار کم است. معرفی ماهی حلوا

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن