طرز تهیه 186 مدل انواع نوشیدنی سرد و گرم

در نخست می بایست در داخل یک پیاله متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک را ادغام کرده و آن را بر روی شعله گاز قرار دهی

توسط HALOHEKAYATHA در 7 فروردین 1401
در نخست می بایست در داخل یک پیاله متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک را ادغام کرده و آن را بر روی شعله گاز قرار دهید. هنگامی ادغام آغاز به جوشیدن کرد شعله را اندک کنید تا جوشیدن متوقف شود. به جهت به کارگیری باید در آغاز آنها را یکسری دقیقهای روی شعله تفت دهید تا عطرشان آزاد شود و بعد به سراغ تهیهی نوشیدنی بروید. باطن فنجانی که آب سیب داغ ریختید یکسری چوب دارچین طولانی تر نمایید و آن گاه به شکل گرم سرو نمایید. در ادامه آب سیب را به قابلمه x ray نوشیدنی طولانی تر می کنیم. پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از جوشیدن آب سیب، نوشیدنی را صاف کرده و درون لیوان می ریزیم و سرو می کنیم. برای تهیه و تنظیم نوشیدنی گرم سیب ابتدا دارای استفاد از پوست کن یا این که یک چاقوی تیز مقداری از پوست لیمو ترش یا پرتقال را جدا می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. پوست سپید رنگ پرتقال یا این که لیمو ترش منجر تلخ شدن نوشیدنی می شود و به همین عامل صرفا بایستی از نصیب رنگی پوست پرتقال یا این که لیمو ترش به کار گیری کنیم. چای سیاه که پرطرفدار ترین نوشیدنی گرم می باشد، می تواند انتخاب مناسبی در فصل زمستان باشد و تا حد متعددی سبب ساز گرم شدن شخص شود. لذت فراهم سازی یک نوشیدنی گرم و نوشیدن آن در خنکای همین فصل دوچندان دل انگیز است. به این مناسبت ما نیز طریق تهیه دمنوش پاییزی هیمالیایی را به شما میگوییم تا در روزهای پاییزی پیش رو از نوشیدن آن لذت ببرید. به جهت به کارگیری همین چای می بایست ترکیبات را در یک قوری آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت بر بر روی کتری اجازه بدهید دم بکشد و از خاصیت آن بهره ببرید. چوب دارچین ، آب پرتقال و برگ چای را به محتویات باطن قوری طولانی تر کنید. آن‌گاه 6 فنجان شیر را به آن‌ها بیش تر نمایید و بگذارید تا به جوش آید. ولی طولانی تر کردن همین مواد اختیاری است. آن‌گاه از گذشت 5 دقیقه آن را صاف و مهم عسل شیرین کنید، ولی میزان عسل باتوجه به ذائقهتان می تواند اندک یا دوچندان شود. حتی میتوانید حیاتی دقت به دستورالعملهای رژیم غذایی خویش میزان مواد را ناچیز و کنید. با یک شمشیر دانه ذرت را از آن جدا نمایید و در یک مخلوطکن با یکدوم فنجان شیر دو تا سه دقیقه هم بزنید تا صاف شود. بعد به آن یک قاشق چایخوری وانیل و یکچهارم فنجان پودر بادام بیفزایید، آن‌گاه این ادغام را در فنجان سرو کنید و روی آن کمی دارچین بپاشید. وقتی که شما همین نوشته را دوست داشتید، مایل به داده ها بیشتری در ارتباط اهمیت نوشیدنی c4 وب سایت خویش باشید.
آخرین مطالب