ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه گفته است که به دنبال مذاکره با ناتو خواهد بود تا اطمینان حاصل شود که بلوک نظامی به رهبری آمریکا به مرزهای کشورش نزدیکتر نمیشود، زیرا اوکراین به دنبال اجازه دادن به نیروهای غربی به این کشور است.
پوتین روز چهارشنبه در صحبت با گروهی از سفرای تازه وارد کرملین گفت که کشورش این کار را خواهد کرد آنها برای رد کردن احتمال حرکت ناتو به سمت شرق و استقرار سلاح های تهدیدآمیز در نزدیکی خاک روسیه به دنبال تضمین هستند.
من می خواهم تأکید کنم که ما باید این تضمین های قانونی باشد.» رئیس جمهور روسیه گفت با توجه به اینکه همکاران غربی ما به تعهدات شفاهی خود عمل نکرده اند. همه می دانند که قول داده بودند که به شرق گسترش نخواهند داد، اما بعد برعکس کردند. نگرانیهای امنیتی مشروع روسیه نادیده گرفته شده و همچنان نادیده گرفته میشود.»
ادامه مطلب
پوتین اصرار کرد تهدید در مرزهای غربی ما واقعاً در حال افزایش است و ما بارها در مورد آن صحبت کرده ایم. کافی است ببینیم زیرساخت های نظامی ناتو چقدر به مرزهای روسیه نزدیک شده است. این برای ما بیش از حد جدی است."
وی گفت کرملین در حال انجام اقداماتی برای تامین امنیت مرزهای کشور است، اما رئیس جمهور تاکید کرد که روسیه تهدیدی برای غرب نیست. این غیرمسئولانه است که به قول خودمان، سرزنش را از کسانی که در سرشان بیمار هستند به کسانی که سالم هستیم، منتقل کنیم.
اظهارات پوتین در بحبوحه تشدید تنش ها بین بلوک نظامی به رهبری آمریکا و روسیه بر سر افزایش حضور این کشور در شرق اروپا بیان می شود. این را سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روز سه شنبه فاش کرد «یگانها و تسلیحات مهم از کشورهای ناتو، از جمله ایالات متحده و بریتانیا، در حال نزدیک شدن به مرزهای ما هستند.
وی همچنین از آنچه هدف درازمدت غرب برای آوردن ابتکارات ضد روسیه به کشورهای دیگر توصیف کرد، انتقاد کرد و خاطرنشان کرد که شامل شدن جمهوریهای شوروی سابق در این بلوک بود. واضح ترین نمونه از این.
ینس استولتنبرگ، رئیس ناتو در مصاحبه اخیر با سی ان ان گفت که این ناتو نیروهای خود را سه برابر کرده و حضور خود را در دریای سیاه و بالتیک برای مقابله با حضور روسیه افزایش داده است. ناوشکن آرلی برک به رهبری نیروی دریایی ایالات متحده هفته گذشته در دریای سیاه مستقر شد، نه پس از عبور دو کشتی جنگی دیگر ایالات متحده در همان آبها.
اوایل ماه نوامبر، الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه هشدار داد که برنامه های استولتنبرگ برای انتقال کلاهک های هسته ای آمریکا به کشورهای اروپای شرقی به دلیل تهدیدات ادعایی از سوی مسکو بوده است. "اقدامات تهاجمی" توافقنامه های صلح موجود بین دو کشور را به خطر می اندازد.
پیش از این، پوتین اصرار داشت که میخائیل گورباچف، سلف وی، تضمین هایی از رهبران غربی دریافت کرده است که ناتو در فضای باقی مانده پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروی گسترش نخواهد یافت. سپس، در سال 2017، بخشی از اسناد از طبقه بندی خارج شد و به طور گسترده تفسیر شد که نشان می دهد مقامات آمریکایی، بریتانیایی و آلمانی در دهه 1990 به کرملین تضمین داده بودند که ناتو قبلاً به کشورهای اروپای شرقی حمله نخواهد کرد و به کشورهایی مانند لهستان، لیتوانی، لتونی و استونی
پوتین در سال 2014، هنگامی که اعلام کرد این کشور دوباره شبه جزیره کریمه را در اختیار خواهد گرفت، این عدم صداقت ادعایی توسط پوتین به عنوان یک تهدید استراتژیک ذکر شد. زمانی که زیرساخت های یک بلوک نظامی به سمت مرزهای ما حرکت می کند، نگرانی ها و سوالاتی را ایجاد می کند. ما باید اقداماتی را در پاسخ انجام دهیم." او در آن زمان گفت.
[ad_2]
مقالات مشابه
- تحول دیجیتال در بودجه بندی و استفاده از فناوری برای موفقیت
- <h2><strong>هفته اول پس از کاشت مو:</strong></h2>
- Sim unlock code برای بازی کریکت samsung galaxy a10e (sm-a102u)
- خرید سی پی کالاف دیوتی
- مطالعه جدید مقیاس رشوه در قراردادهای دولتی روسیه - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق را نشان می دهد
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- زردآلو Clafoutis
- رونق موبایل آبی در
- نحوه استفاده از کندانسور آزمایشگاهی
- علوم و تجهیزات آزمایشگاهی - ترفند های آزمایشگاه