ماهی حلوا (زبیدی) از نظر ارزش غذایی و کیفیت گوشت بسیار عالی و درجه یک است، به طوری که به ممتاز ترین و گرانترین ماهی در بین مردم ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس مشهور است. گوشت آن به راحتی فیله شده و از استخوان جدا میشود. به راحتی هضم میشود و مواد مغذی آن به سرعت جذب بدن میشوند. این ماهی دارای گوشت سفید با میزان چربی متوسط، طعم بینظیر و استخوان کم بوده و با افزایش اندازهی ماهی، کیفیت گوشت و طعم آن افزایش مییابد. حلوا سفید را در چهارفصل میتوان به صورت تازه مصرف نمود. دارای استخوان و خارهای کم، نرم و غیر آزاردهنده است. استخوان و تیغهای این ماهی در قسمتهای مرکزی است که به سهولت جدا میشوند. میزان دور ریز حلوا سفید نیز بسیار کم است. معرفی ماهی حلوا
مقالات مشابه
- نحوه استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی صنعتی
- AT&T سرویس پیام گیر صوتی شماره تغییر کرده است ؟
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- قوانین تولید تلویزیون شهری در مراکز خرید چیست؟
- اوکراین به همسایه خود هشدار می دهد که کریمه را برای روسیه به رسمیت نشناسد - RT روسیه و اتحاد جماهیر شوروی سابق
- چگونه برای باز کردن قفل با وای فای SAMSUNG GALAXY NOTE 8 (SM-N950U) - سریع و آسان راهنمای
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- ترفند های زندگی و خانه داری - زندگی آگاهانه