راهنمای استفاده از فرتوکار برقی گازی

راهنمای استفاده از فرتوکار برقی گازی:

امروزه به‌ دلیل تنوع غذایی، کاربرد فر در پخت‌ وپز، کمتر از صفحه شعله‌های اجاق‌ نیست. علاوه بر فر گازی، با

تغییر و زیباسازی دکوراسیون آشپزخانه‌ها، فر برقی نیز جایگاه خودش را پیدا کرده و طرفداران بسیاری دارد. امروز در این مطلب می‌خواهیم از ترکیب این دو سوخت در اجاق‌ بگوییم؛ در واقع قرار است به شما یک اجاق‌ دوگانه‌ سوز

معرفی کنیم که هم نیروی برق آن را راه می‌اندازد و هم با انرژی گاز می‌توانید غذایی فوق‌العاده بپزید. در این مطلب با ما همراه باشید تا در مورد آشنایی با نحوه کار فر برقی گازی تفاوت آن با فر گازی و فربرقی  و نحوه عملکرد آن بیشتر بدانیم.

برای نمونه فر توکار اخوان یکی از بهترین فر توکار ایرانی می باشد

اجاق‌ دوگانه سوز با فر برقی گازی چیست؟

اجاق‌ دوگانه سوز با فر برقی گازی در واقع یک اجاقی است که از دو نوع سوخت برای تأمین انرژی پخت‌ وپز غذا  استفاده می‌کند. در این نوع اجاق، علاوه بر انرژی گازی، از المنت‌های الکتریسیته هم برای پخت غذا استفاده می‌شود.  البته صفحه شعله‌های این اجاق همچنان با گاز کار می‌کند و با همان پیچ‌های همیشگی، میزان حرارت آن قابل‌ تنظیم است.

در صفحات اجاق‌، مزیت استفاده از سوخت گاز به‌ جای انرژی برق، تبدیل سریع این انرژی به گرما است؛ در مقابل، در نوع صفحه‌های برقی، تبدیل الکتریسیته به گرما، به زمان و انرژی بیشتری نیاز دارد. همچنین در نوع گازی، فرتوکار گاز برقی اخوان از ظاهر شعله‎‌‌ها می‌توان به داغ یا سرد بودن اجاق و میزان حرارت آن پی برد ولی در صفحه‌ های برقی به این شکل نیست.

مزایای استفاده از اجاق‌ دوگانه سوز برقی و گازی چیست؟

پخت ‌وپز با اجاقی که با انرژی فسیلی گاز کار می‌کند، راحت است و به شما این فرصت را می‌دهد که با پیچاندن شعله

گاز و زدن یک فندک، حرارت تولید کنید، غذایتان را به‌ سرعت سرخ کنید یا آن را در مدت ‌زمان بیشتر و با آرامش بپزید.

اجاق‌ برقی، حرارت یکنواختی را در تمام قسمت‌های غذا پخش می‌کند و احتمال سوختن غذا در این شرایط، بسیار کم

است. نوسانات دما در این گازها با وجود جریان برق، کاهش پیدا می‌کند و دیگر مشکلات فرهای گازی و نیاز به خاموش

و روشن کردن مداوم در دمای بالا را ندارد. در نتیجه پخت‌ وپز با این نوع گاز، باکیفیت‌ تر و آسان‌ تر خواهد بود.

حالا تصور کنید که اجاق‌ آشپزخانه شما دوگانه ‌سوز و مجهز به فر برقی گازی باشد و با هر دو نوع سوخت بتواند کار

کند. با ترکیب این دو روش پخت‌ وپز، آشپزخانه شما از مزایای مطلوب هر دو نوع سوخت بهره مند خواهد شد.

آیا استفاده از این نوع اجاق‌گازهای ترکیبی معایبی هم دارد؟

استفاده از فر برقی گازی هم مثل سایر اجاق های معمولی مشکل اشغال فضا را دارد و در این مورد مثل یک اجاق

معمولی خواهد بود. همان‌طور که گازهای معمولی فردار با درهای بزرگ، فضای به‌ نسبت بزرگی را به خود اختصاص

می‌دهند، اجاق‌های دوگانه‌سوز هم به همین شکل خواهند بود. البته این نکته را هم فراموش نکنید که در هر آشپزخانه‌ای

نمی‌توان این نوع اجاق ها را نصب کرد.

اجاق های فرتوکار برقی گازی چگونه نصب می‌شود؟

فر برقی گازی باید در جایی قرار گیرد که علاوه بر گاز، به انرژی برق هم دسترسی داشته باشد. برای تأمین انرژی

برق، معمولا دسترسی به پریز برق در آشپزخانه کافی خواهد بود، اما بعضی از طراحی‌های این اجاق ها به گونه‌ای هستند

که باید به برق اصلی خانه وصل شوند و در این حالت، باید از یک برقکار حرفه‌ای کمک بگیرید و هرگز خودتان دست

به کار نشوید. بنابراین بهتر است قبل از خرید، از شرایط و مشخصات اجاق مطلع شوید.

اگر برای راه‌اندازی اجاق‌ به گاز لوله‌ کشی شهری دسترسی ندارید، می‌توانید با کمک کپسول‌های گاز مایع آن را روشن

کنید. برای استفاده از کپسول گاز مایع باید از مبدل رگلاتور استفاده کنید.

موضوعی که اهمیت دارد، این است که تمام مراحل نصب اجاق‌ را باید یک متخصص حرفه‌ای انجام دهد و هرگز

نباید خودتان سراغ نصب اجاق بروید.

اندازه اجاق‌های دوگانه‌سوز چقدر است؟

اجاق‌های دوگانه‌ سوز با فر برقی گازی متناسب با اندازه آشپزخانه شما، معولا در ابعاد استاندارد ۶۰*۶۰*۵۴

سانتی‌ متر تولید می‌شوند و ظرفیت این فرها برابر با ۶۰ لیتر است. برخی از اجاق‌های برقی و گازی مجهز به دو فر

جداگانه هستند و به شما این امکان را می‌دهند که به‌ طور هم‌زمان در دو دمای متفاوت، دو نوع غذا را بپزید و وقت

کمتری در آشپزخانه برای پخت‌وپز صرف کنید.

نکات و روش استفاده از فر گازی

اولین فرهایی که تولید شدند گازی بودند. امروزه نیز فر توکار گازی از جمله محصولات پرطرفدار است. اما با چهره ای

 جدید و یا بهتر است بگوییم در قالب مدل های مدرن در اختیار کاربران قرار گرفته اند. فر گازی نیز نکات و طرز

استفاده مخصوص خود را دارد که شما می توانید با مطالعه دفترچه مربوط به مدل خریداری شده با آنها آشنا شوید. از

جمله این نکات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نحوه تنظیم دما را یاد بگیرید

زمان مناسبی را برای پخت در نظر بگیرید

از قالب ها و ظروف مناسب استفاده کنید. برای مثال قالب های فلزی برای برشته کردن غذا مناسب هستند. قالب های تیره

گرما را بیشتر جذب می کنند

به بهترین نحو از طبقات فر استفاده کنید.

ایندکسر