ارسال شده توسط Kalyn دنی در 22 ژوئیه سال 2020

Cannellini لوبیا و تن ماهی سالاد با Peperoncini و جعفری مناسب برای نگه داشتن در یخچال و بیرون برای ناهار خوشمزه است. و من به روز شده در این دستور غذا را بیشتر تن ماهی و Peperoncini و کمتر لوبیا به آن را بیشتر کربوهیدرات آگاه سالاد!

پین Cannellini لوبیا و تن ماهی سالاد را به آن را امتحان کنید بعد!

Cannellini Bean and Tuna Salad with Peperoncini and Parsley finished salad in serving bowls

من می دانم که برخی از خوانندگان من هرگز خوردن سالاد با لوبیا حتی زمانی که من با استفاده از کمتر لوبیا و بیشتر تن ماهی و Peperoncini مثل من برای این Cannellini لوبیا و تن ماهی سالاد با Peperoncini و جعفری. بنابراین اگر شما در آن هیچ-لوبیا دسته اجازه دهید من ارسال شما را به بررسی مجموعه ای از مورد علاقه کم کربوهیدرات و Keto سالاد برای تابستان که من فقط به روز شد.

اما اگر شما کسی که می خورد و لوبیا گاهی اوقات (به خصوص با بسیاری از کم کربوهیدرات تن ماهی و تند peperoncini) من فکر می کنم شما ممکن است لذت بردن از این سالاد. و یک بار دیگر این یک مورد علاقه سالاد از گذشته بود که بشدت نیاز به عکس های جدید, اما این تنها دلیل من آن ساخته شده است.

من تلاش کرده ام با عدم پخت و پز الهام در حالی که ما در خانه گیر کرده بخشی از آن به دلیل عدم تمایل به رفتن به فروشگاه. به علاوه من بررسی شده است شربت خانه من خیلی بیشتر از حد معمول و یک شربت خانه مواد تشکیل دهنده من همیشه در دست داشته باشند اما آیا استفاده از مقدار لوبیا خشک. اما شاید من نیاز به آرامش غذا چون به تازگی من پخت و پز چیزی با لوبیا خشک کمی بیشتر.

وقتی که من ساخته شده این سالاد سال پیش از آن تا به حال دو بار لوبیا و نیم تن به علاوه یک بسیار کمتر Peperoncini از نسخه من به شما در حال حاضر در حال حاضر. البته من علاقه برای هر دو ماهی بسته بندی شده در روغن زیتون و ادویه Peperoncini تنها افزایش از طریق سال, بنابراین من عشق جدید کربوهیدرات آگاه نسخه! و اگر چه سالاد مثل این نیست به خصوص نور من به شما قول می دهم این عکس ها خیلی بهتر از آنهایی که قدیمی است. امیدوارم که شما لذت بردن از تلاش آن را اگر شما از طرفداران از این مواد مثل من!


Cannellini Bean and Tuna Salad with Peperoncini and Parsley process shots collage

چگونه به Cannellini لوبیا و تن ماهی سالاد با Peperoncini و جعفری:

(پایین برای دستور العمل کامل با اطلاعات تغذیه ای.)

  1. قرار داده و لوبیا را در یک صافی قرار داده شده در سینک بشویید و به خوبی با آب سرد و اجازه لوبیا تخلیه.
  2. در حالی که لوبیا در حال تخلیه ماهوت پاک کن زدن با هم آب لیمو peperoncini آب و روغن زیتون و کمی نمک و تازه فلفل سیاه و سفید به پانسمان.
  3. سپس مخلوط مواد خشک لوبیا با چند قاشق از سس بنابراین لوبیا می marinate در حالی که شما آمادگی این مواد تشکیل دهنده دیگر.
  4. من خشک دو قوطی Genova تن ماهی بسته بندی شده در روغن زیتون (لینک های وابسته) در همان صافی من استفاده می شود به تخلیه لوبیا.
  5. من با استفاده از یک کل فنجان جعفری خرد شده و یک فنجان ورقه Peperoncini اما شما می توانید با استفاده از کمتر از یک یا اگر شما ترجیح می دهند. (من یک شیشه بزرگ از قطعه قطعه Peperoncini فلفل (لینک های وابسته) که الهام بخش من برای استفاده از آنها سخاوتمندانه. دستورالعمل ها در دستور العمل کامل اگر شما کل Peperoncini و نیاز به آنها را برش.
  6. به آرامی ترکیب ترشی لوبیا و خشک ماهی تن.
  7. سپس به آرامی هم بزنید در جعفری خرد شده و خرد شده Peperoncini.
  8. هم بزنید در بقیه پانسمان و یا مقدار مورد نظر تا سالاد مرطوب به نظر می رسد به اندازه کافی برای شما.
  9. خدمت در دمای اتاق یا کمی سرد.

Cannellini Bean and Tuna Salad with Peperoncini and Parsley close-up photo

بیشتر سالاد برای Peperoncini عاشقان:

Peperoncini خرد شده سالاد با Romaine قرمز فلفل و پنیر فتا
کم کربوهیدرات یونانی Peperoncini سالاد مرغ
لوبيا سالاد با تن ماهی و گوجه فرنگی و Peperoncini

مواد تشکیل دهنده

  • 2 T تازه-آب لیمو (یا بیشتر)
  • 1 T peperoncini آب (آب شور از شیشه peperoncini)
  • 5 T روغن زیتون فوق العاده خالص
  • نمک و تازه فلفل سیاه و سفید به طعم و مزه
  • 1 می (15.5 اونس.) Cannellini لوبیا (و یا استفاده از هر نوع لوبیا سفید)
  • دو 5 اونس است. قوطی تن ماهی بسته بندی شده در روغن زیتون, خشک
  • 1 فنجان ورقه Peperoncini فلفل (بیشتر یا کمتر به سلیقه)
  • 1 فنجان جعفری خرد شده (بیشتر یا کمتر به سلیقه)

دستورالعمل

  1. قرار داده و لوبیا را در یک صافی قرار داده شده در سینک بشویید و با آب سرد (تا زمانی که هیچ بیشتر فوم به نظر می رسد) و سپس اجازه تخلیه لوبیا (یا لکه خشک با حوله کاغذی اگر شما در عجله هستید!)
  2. ماهوت پاک کن زدن با هم آب لیمو Peperoncini آب نمک و روغن زیتون و سپس اضافه کردن نمک و تازه فلفل سیاه و سفید به طعم و مزه. (من با استفاده از یک مقدار سخاوتمندانه از فلفل اما نه زیاد نمک است.)
  3. ترکیب خشک لوبیا با 2-3 T پانسمان و اجازه دهید آن بخیسانید (در یک کاسه به اندازه کافی بزرگ برای کل سالاد) در حالی که شما آمادگی این مواد تشکیل دهنده دیگر.
  4. تخلیه روغن زیتون از تن و دور بیندازید.
  5. شستن جعفری چرخش خشک و یا خشک با حوله کاغذی و سپس بطور عالی یا ظریف یا ریز ریز ریز کردن.
  6. اگر شما با استفاده از تمام peperoncini قطع ساقه پایان و دور انداختن تخلیه peperoncini در یک صافی فشار از دانه و دور دانه و ریز ریز ریز کردن و یا تکه. من برای ریخت و پاش
  7. قطعه قطعه Peperoncini فلفل (لینک های وابسته) بنابراین من فقط اندازه گیری مقدار من می خواهم که یک جام برای این سالاد.
  8. مخلوط خشک تن به خواباندن لوبیا.,
  9. اضافه کردن جعفری خرد شده و خرد شده و یا قطعه قطعه Peperoncini و به آرامی ترکیب.
  10. اضافه کردن اضافی پانسمان را تا سالاد مرطوب به نظر می رسد به اندازه کافی برای شما.
  11. فصل به طعم و مزه با نمک اضافی و تازه زمین فلفل سیاه در صورت دلخواه و خدمت می کنند.
  12. این خدمت می تواند دمای اتاق و یا سرد.
  13. این سالاد را به ماندن در یخچال و فریزر برای یک یا دو روز خواهد بود و برای ناهار سالاد.

یادداشت

من با استفاده از جنوا تن ماهی بسته بندی شده در روغن زیتون (لینک های وابسته) اما استفاده از هر تن شما ترجیح می دهید.

من فکر می کنم بسیاری از چیزهای دیگر شما می توانید اضافه کردن به این سالاد از جمله تکه پیاز قرمز خرد شده زیتون کالاماتا خرد شده فلفل قرمز یا خیار خرد شده. اگر کسی تلاش می کند برخی از این تغییرات من دوست دارم به شنیدن چگونه شما آنها را دوست داشت.

دستور العمل ایجاد شده توسط Kalyn به عنوان یک تنوع از لوبیا سفید, سالاد با تن ماهی و جعفری, یک تابستان ناهار مورد علاقه برای سال.

اطلاعات تغذیه:

عملکرد:

6

اندازه خدمت:

1
مقدار در هر وعده: کالری: 258کل چربی: 14 گرمچربی اشباع شده: 2 گرمچربی ترانس: 0گرمچربی اشباع نشده: 12gکلسترول: 22mgسدیم: 581mgکربوهیدرات: 18 گرمفیبر: 3 gشکر: 10 گرمپروتئین: 17g

اطلاعات مربوط به تغذیه است که به طور خودکار محاسبه می شود با دستور العمل پلاگین استفاده میکنم. من یک متخصص تغذیه و نمی تواند تضمین 100% دقت از متغیرهای بسیاری بر این محاسبات است.

Cannellini Bean and Tuna Salad with Peperoncini and Parsley square image of finished salad in bowls

رژیم غذایی کم کربوهیدرات / پایین-Glycemic Diet / رژیم غذایی ساحل جنوبی پیشنهادات:
Cannellini لوبیا و تن ماهی سالاد با Peperoncini و جعفری کامل ناهار سالاد یا کنار ظرف سالاد برای هر فاز اصلی رژیم غذایی ساحل جنوبی و یا هر نوع کم قند خوردن طرح. سالاد با لوبیا و به طور کلی بیش از حد بالا در کربوهیدرات برای یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات طرح اما این نسخه بیشتر کربوهیدرات آگاه تر از بسیاری از با 15 خالص کربوهیدرات در هر وعده.

پیدا کردن دستور العمل های بیشتر مثل این یکی:
استفاده از سالاد شاخص برای پیدا کردن سالم تر, سالاد مثل این یکی. با استفاده از دستور العمل های رژیم غذایی نوع عکس صفحات اول برای پیدا کردن دستور العمل های بیشتر مناسب برای خاص برنامه. شما همچنین ممکن است مانند به دنبال Kalyn آشپزخانه در Pinterest برای دیدن تمام دستور العمل های خوب من به اشتراک گذاری وجود دارد.

Cannellini Bean and Tuna Salad with Peperoncini and Parsley Pinterest image

ما یکی از شرکت کنندگان در خدمات آمازون LLC همکاران برنامه وابسته به تبلیغات برنامه طراحی شده برای ارائه یک معنی برای ما برای به دست آوردن هزینه ها با لینک دادن به Amazon.com و سایت های وابسته. به عنوان یک آمازون کاردانی من کسب درآمد از مقدماتی خرید.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im